Akademi Dergisini Bitirme Derneği, Mehmet Fahri Sertkaya'yı deşifre ediyor. | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, sinan akkuş, fitne, iftira, cia, facebook, siyonistler, siyonizm, gerçek yüzü, deşifre
- Bu Sinan Akkuş kimin nesi hocam? 

Paylaşımları hakaretin haricinde herhangi birşey içermiyor. MFS'yi deşifre ediyormuş kendince. Kendi şahsıyla alakalı net bir bilgi paylaşmamış. Kimin emriyle kendine vazife edinmiş sizinle mücadele vermeyi?
+ Kendisine sordun mu bu soruyu? Herkesi deşifre ediyormuş da kendisi kimmiş? Gerçek adı, soy adı, cebi, tc numarası, adresi, fotoğrafı, neyi var ortada? Ve sen facebook'da öyle bir tane daha profilin açık bırakıldığını gördün mü? Sövmediği, iftira etmediği, karalamadığı ne, hangi değer kalmış? Facebook topluluk kuralları denilen şeyleri ihlal etmeyen bir tane paylaşımı var mı? Ya açtığı sayfaya "Akademi Dergisi Fitne ve yalan'' dergisi yazmış, böyle bir sayfa adı daha gördün mü? Ya Facebook'un, bize uyguladığı bu kadar sansürden sonra, sansürlü sayfalarımıza bile tahammül edemeyip sayfaları kendi uydurduğu bahaneler ile hukuksuz şekilde kapatmasından sonra, bunun lağım çukuru gibi sayfasını, kapattığı sayfamızda takipçi olan herkese tavsiye etmesi nasıl yorumlanabilir?

O profili ve paylaşımlarını bir senedir yüzlerce kişi şikayet etti. Hiçbir şikayeti işleme almadı. Öyle ki son zamanlarda, şikayetin neticesini bile göndermiyor. İlk cümlesinden son cümlesine kadar her cümlesi insanlık dışı olan ve küfür hakaret iftira dolu olan paylaşımları kaldırmıyor. Her şeye rağmen, o iğrenç sayfasında 20 takipçisi bile olmadı. Onların da çoğu kendi sahte hesapları. Kendi profilinde sürekli yorum ve beğeni yapan pek çok hesabı sahte diyerek şikayet ettik, kaç tanesi kapatıldı. Salih Meydan diye sahte profil açmış, sahte deli raporunu oradan yaydı. Face hesap edememiş demek, farkında olsaydı şikayetleri değerlendirip o Salih Meydan profilini de kapatmazdı. Bize inat açık tutardı.


Bu hususta yazılı, sözlü anlatılabilecek deniz derya kadar mevzu, vak'a var. Hepsinin teknik detayları, delilleri elimizde ve şahitleri de var. Bu Amerikan/Siyonist sosyal ağlarının ve video portallarının bu yaptığı aleyhine dönecek dönüyor... Hızla herkesin gözü açılıyor, neler döndüğünü görüyorlar. Şu facebook'ta on binlerce aktif sayfa ve profil var, hepsi milli ve manevi duygularla hareket ediyorlar, sağda solda herkese gösterilen din düşmanı, kamalist yobaz sayfalar yanlarında hiç kalırlar, kalite, süreklilik, emek o kadar yüksek ama yükselemiyorlar. Bu da bu milletin tercihi değil, facebook'un yani CIA'nın tercihi... Ülkede hakim havayı bile tam aksine gösteriyor.

Yorumlar